Halaman

L'Estat Valencià. (Catalan Edition)

Descripciones L'Estat Valencià. (Catalan Edition) Libro



Download L'Estat Valencià. (Catalan Edition)

Photo

NOTA: ESTE LLIBRE ESTÀ ESCRIT EN LLENGUA VALENCIANA (NORMES D'EL PUIG).

¿Qué fa que un home passe de ser un fervorós espanyoliste a un independentiste valencià convençut? ¿A quant ascendix l'espoli fiscal? ¿Seria viable econòmicament una Valéncia sobirana? ¿Tindria els dies contats el catalanisme si fórem una nació lliure?
Este llibre analisa cóm a lo llarc dels sigles el Regne de Valéncia sempre ha segut lleal a Espanya pero esta sempre mos ha recompensat en la traïció, per lo que ya ha arribat l'hora de deixar d'ofrenar noves glòries a qui mos nega la llengua i l'aigua.
Tan sols hi ha un camí que pot salvar-mos de la dominació política, l'explotació econòmica i la substitució llingüística i cultural que patim els valencians: retornar a l'independència nacional que el Regne de Valéncia no degué haver perdut mai.
L'única via per a salvaguardar la nostra llengua i cultura i no ser exterminats com a poble és dotar-mos d'un estat propi: l'Estat Valencià.


NOTA: Esta és la segona edició del llibre, corregida i aumentada respecte de la primera apareguda en paper en 2009. Inclou senyes actualisades, l'adaptació a la normativa vigent de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV), un prefaci a la segona edició i un nou capítul. .

Encuentre y descargue sus libros favoritos sin gastar dinero extra. El registro es gratuito.

Haga clic aquí para descargar:

Mirror : Link 1 - 48,411 KB/Sec


Mirror : Link 2 - 40,005 KB/Sec


Leer Libros Online Gratis Pdf, Como Descargar Libros Gratis Para Tablet, Las Mejores Paginas Para Descargar Libros, Descargar Libros Con Utorrent,Libros Imprescindibles Que Hay Que Leer, Papyrefb Descargar Libros Gratis, Descargarse Libros Gratis, Descargar Libros Gratis Sin Registro, Mejor Pagina Para Descargar Libros Pdf, Leer Libros Online Gratis Sin Descargar